Det du trenger – på ett sted!

Det du trenger – på ett sted!

Velkommen til oss!

Vår bensinstasjon har mye av det du trenger til deg selv og ditt kjøretøy.

Vi har et håndplukket utvalg av gode pølser, nysmurte baguetter, matpakker og salater. En meget populær vare er også våre nystekte vafler. Mange kunder kommer innom kun for dem.

Nytrukket kaffe finner du alltid her, gjerne sammen med en smakebit av våre bakevarer som rosin- og sjokoladeboller, prinsesse-og skillingsboller.

Hos oss vil du også finne et solid utvalg av bilpleieprodukter for alle typer kjøretøy, lastsikringsutstyr, lys og mere til.

Vi er stolte av å kunne si at vi har benyttet kun vannbaserte og svanemerkede vaskemidler i våre vaskehaller siden 2012. Vi driver også en av svært få vaskehaller som er miljøfyrtårngodkjent.

Vår stasjon er privat eid. Det gjør at vi i stor grad kan bestemme vareutvalg og priser. For deg som kunde betyr det at vi har varer andre stasjoner ikke har – og at vi ofte holder lavere priser på de varene vi selger.

Vi holder åpent mandag til fredag fra 0600 til 1900 og lørdager fra 0900 til 1600. I skolenes ferier og på sommeren holder vi stengt i helgene. Vaskehallene er døgnåpne for deg som har fått tilgang.

Kom gjerne innom og ta en titt!