Mer enn mann og bil..

Mer enn mann og bil..

TAB tilbyr gjennom våre selskaper et bredt spekter av produkter og tjenester - og vi vil være din samarbeidspartner innen de fleste typer transporttjenester. Dyktige og erfarne bileiere og ansatte vil bidra til at din bedrift får den oppmerksomhet den fortjener. Vi ønsker at TAB skal være det naturlige valget for bedrifter når de skal velge samarbeidspartner innen transport- og logistikk tjenester.

fire hender

Vi har alltid ønsket å utvikle oss – i samarbeid med kundene våre – ved å tilby flere produkter og tjenester som gir begge parter et konkurransefortrinn.

I tilknytning til eiendommen vår på Rud i Bærum kommune, har vi vår Shell bensinstasjon, et moderne anlegg med drivstoff, rekvisita og kioskvarer. Her har vi også to store vaskehaller, som er tilgjengelig for alle.

Gjennom TAB Anlegg AS har vi eget mottaksanlegg for avfall fra bygg og anleggsindustrien. Dette anlegget ligger på Yggeseth i Asker kommune – hvor vi tar i mot avfall som sprengstein, betong og asfalt – og sorterer, knuser og videreforedler dette i ulike størrelser og selger til markedet.

TAB har en størrelse og en kompetanse som gjør at vi kan løse de aller fleste transport- og logistikkoppdrag. Samtidig er vi ikke større enn at vi kan snu oss kjapt rundt – ta rask action – og gjerne utarbeide et skreddersydd opplegg for kundene våre.

Vi ser frem til at du tar kontakt med oss