TAB Transportsentralen Asker og Bærum AS

Med en variert bilpark på over 115 egne biler er TAB en betydelig leverandør av transporttjenester. Vi har en lang historie som vi er stolte av. I dag fremstår TAB som en dynamisk og moderne transportbedrift.

TAB har biler og transportutstyr som omfatter varebiler, skapbiler, kranbiler, tippbiler, containerbiler, trekkvogner, gravemaskiner, hjullastere, traktorer og andre spesialbiler. Biler og utstyr eies og drives av våre bileiere, noe som gir deg som kunde trygghet og sikkerhet med hensyn til kvalitet og service. For å alltid kunne tilby våre kunder tilstrekkelig kapasitet, har vi et utstrakt samarbeide med andre transportselskaper, som bistår oss med biler og utstyr ved behov.

Forholdet mellom våre ansatte, våre bileiere og transportører, våre kunder og våre leverandører skal bidra til positiv verdiutvikling for TAB, våre kunder og samarbeidspartnere – en god relasjon og langsiktig partnerskap er for oss vel så viktig som å vokse og bli større.

Vi skal med vår brede og lange erfaring dekke store deler av markedets behov innen transport- og logistikkløsninger – med en kvalitet som overgår det du forventer av oss. Dette er vår visjon.

Fra vårt hovedkontor på Rud i Bærum vil din henvendelse bli ivaretatt av dedikerte medarbeidere som setter pris på å samarbeide med deg.

Det er derfor en glede og ønske deg velkommen til TAB