Vi søker selger

Har du lyst til å jobbe i et selskap der alle ansatte møter på julebordet og sykefraværet er under 1%?

Vi søker deg som har jobbet med salg tidligere, og fortrinnsvis har erfaring fra transportbransjen. Som selger hos oss vil du få ansvar for salg av våre transport- og logistikkløsninger først og fremst innen stykkgods segmentet herunder blant annet distribusjonsbiler (vare- og skapbiler) og kranbiler. I dag har vi våre kunder innen det offentlige, private næringsliv og privatpersoner.

Du skal gjennom kartlegging av potensielle kunder og oppsøkende arbeid kunne sette deg inn i kundens behov og finne den for kunden beste transport- og logistikkløsningen. Du vil i samarbeid med vår driftsavdeling også jobbe med rekruttering av bileiere og sjåfører.


Kvalifikasjoner
Det er viktig at du har høy motivasjon for å oppnå resultater, du er selvgående, initiativrik og er glad i å være ute og treffe eksisterende og potensielle kunder.

Du har god kjennskap til transportbransjen. Det er en fordel med erfaring fra oppsøkende salgsarbeide, men vi er åpne for deg som har annen erfaring innen bransjen. Det viktigste er at du er ivrig på å få resultater, god til å kartlegge potensielle kunder, og samtidig se at et langsiktig kontaktskapede arbeide er viktig for å få gode resultater.

Du trives i et hektisk miljø, håndterer hektiske dager og du har en offensiv innstilling.

Vi stiller krav til god fremtreden, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, generelt gode datakunnskaper innen word og excel, samt at du har evnen til å lære andre systemer.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø og interessante og utfordrende arbeidsoppgaver.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder Kåre Thuesen på telefon 970 83 746.

Søknad med CV bes sendt snarest til kaare.thuesen@tab.no

Vi ser frem til å høre fra deg